.

Најголем број на огласи на едно место! Погледнете ги сите активни огласи на Пазар3.

Издавам нов наместен стан во Козле, Izdavam nov namesten stan vo Kozle. По договор 50 m² dvosoben.

Цена 13000 ден.

.

. . .

€ 155000.

. По договор 50 m² dvosoben. Станот.

. mk 💥🔶 - Стан за издавање во Скопје 🔶 - БЕЗ ПРОВИЗИЈА - NO COMMISSION🔶 - Apartment for rent in Skopje💲 - Cena: €🗝️ - Sifra.

150€ — 1500€.

Izdavanje na stanovi vo Centar, Vodno, Cevahir, Kozle, Crnice, Kapistec, Taftalidze itn.

станови. Издавам нов наместен стан во Козле, Izdavam nov namesten stan vo Kozle.

mk 💥🔶 - Стан за издавање во Скопје 🔶 - БЕЗ ПРОВИЗИЈА - NO COMMISSION🔶 - Apartment for rent in Skopje💲 - Cena: 400 €🗝️. СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ДЕБАР МАЛО.

мк согласно Вашето пребарување Pod kirija | Живеалишта | Станови | Скопjе.
.
.

.

Објавен на: 18.

mk according to your search stanovi pod kirija radisani. Козле. Јавете сѐ на 076 88 33 05 Е-маил Контакт.

mk. BEZ PROVIZIJA iznajmuvanje na stanovi pod kirija vo Skopje. Prodazba na stanovi vo Radisani / Kupi stan Radisani / Листа на станови за продажба во Радишани. Додай оглас , купувам, продавам. .

Објавен на: 18.

1235 Stanovi za izdavanje pod kirija vo Skopje, Center, Skopje Apartments for rent. Доколку налетате на други огласи ве молам да репортирате.

.

Станот.

Локација.

Izdavanje na stanovi vo Centar, Vodno, Cevahir, Kozle, Crnice, Kapistec, Taftalidze itn.

Објавен на: 18.