Feb 16, 2021 · 10 fakte rreth luftës në Kosovë.

.

. Apr 14, 2023 · Historia e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë është po aq e panjohur sa edhe numri i saktë i këtyre rasteve,kosove,lufta e kosoves,grate,dhuna seksuale E hënë 15 Maj 2023 - Përditësimi i fundit 12:28.

.

.

Raporti përfshinë tensionet. . 28/08/2021.

.

. Dy prej. .

. .

Vjosa Çerkini.

Feb 16, 2021 · 10 fakte rreth luftës në Kosovë.

. May 22, 2023 · Dëshmitari i tha gjykatës se kishte parë dy ose tre burra të maskuar, të gjithë të veshur me të njëjtën uniformë të zezë me emblemat e UÇK-së, duke rrëmbyer tre persona.

Ekspertët ndërkombëtarë kanë konfirmuar identitetin e dy viktimave të tjera shqiptarë të Kosovës nga lufta e viteve 1998-1999 të cilët u gjetën të varrosur. .

April 6, 2021 17:12.
.
Aug 28, 2021 · Gratë pa mbrojtje përfundojnë të vrara në Kosovë.

.

Nga Driton Tali - 12:44, 13/01/2022.

Viktimat e luftës shpresojnë se do të jenë në gjendje të fitojnë kompensim pasi të jepen vendimet në Dhomat e Specializuara të Kosovës në. Vjosa Çerkini. ~ 8000 Shqiptarë të vrarë dhe të humbur.

Raporti përfshinë tensionet. . Raporti përfshinë tensionet. . Jan 10, 2021 · Nga seriali i DW-s një vështrim mbi krimet e luftës dhe dënimet: UNMIK, EULEX e institucionet e Kosovës kanë paraqitur dhjetëra raste për krime lufte, por dënime ka pasur shumë pak.

Shqiptarët etnikë që jetojnë në Kosovë u përballën me presionin e serbëve që luftonin për kontrollin e rajonit.

Raporti përfshinë tensionet. .

.

Dy prej.

Lufta në Kosovë 1998-1999 mbarimi i luftes Fillim Lufta e Kosovës ishte një konflikt i armatosur në Republikën e Kosovës (në atë kohë Republika Federale e Jugosllavisë) ndërmjet Ushtrisë Çlirimtare të.

.

.